Loading…

Om klinikken

VELKOMMEN

Dermadeluxe er en moderne, resultatorienteret hudplejeklinik med en afslappet og hyggelig atmosfære i eksklusive omgivelser. Vi tilbyder en bred vifte af professionelle behandlinger inden for hudpleje og velvære.

Hos Dermadeluxe går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vores produkter er nøje udvalgte, og til ansigtsbehandlingerne anvendes kun professionelle klinikprodukter fra Amazing Space. Serien er et hightech organisk sundhedskoncept bestående af multiplejende produkter til ansigt og krop samt kosttilskud, og med et omfattende sortiment af videnskabeligt udviklede produkter i højeste kvalitet og koncentration opnås hurtige og synlige resultater.

Hos os er du altid i centrum, og din behandling skræddersys til netop dine ønsker og behov. Uanset om du vælger en luksuriøs ansigtsbehandling, at få lavet lækre vipper, en afstressende kropsmassage eller en af vores andre skønne behandlinger, så sørger vi for at give dig en vidunderlig og afslappende oplevelse, fuld af forkælelse og velvære.

Vi glæder os til at se dig.

Charlotte Lærkenfeldt

Charlotte Lærkenfeldt
Lægeexam. kosmetolog

Juan Denaro

Juan Denaro
Lægeexam. kosmetolog og fodplejer

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv VIP-kunde!Få skønhedstips og eksklusive tilbud

Som VIP-kunde får du ekslusive tilbud, og vi holder dig opdateret inden for de nyeste beauty trends.