Eyelash extensions

Slut med mascara og vippebukker!

Med eyelash extensions kan du hver dag vågne op til smukke og fyldige vipper, der både ligner og føles som dine egne naturlige vipper.

Vi benytter kun eksklusive vippeprodukter fra det internationale mærke BLINK, og din behandler er certificeret BLINK Lash Stylist, uddannet hos LASH BAR ACADEMY i København – herved er du sikret en top-professionel behandling og et tilfredsstillende resultat.

Måske er lash lift løsningen for dig

Er eyelash extensions ikke noget for dig, eller holder du en pause, er lash lift den perfekte løsning. Lash lift er en semi-permanent af dine egne øjenvipper. Dine vipper får et smukt naturligt buk, hvilket betyder at du helt slipper for at bruge den manuelle vippebukker, der knækker og slider på din egne vipper.

Et lash lift holder 6-8 uger.

Single eyelash extensions bliver lagt på kvinde.

Priser på single eyelash extensions

Eyelash extensions – nyt sæt (ca. 2 timer)

795,-

Lille opfyldning mellem 2-3 uger (60 min)

350,-

Stor opfyldning mellem 3-4 uger (75 min)

450,-

Aftagning af eyelash extensions

200,-

Aftagning af eyelash extensions ifb. nyt sæt

150,-

Lash lift (ca. 45 min)

399,-

Lash lift inkl. farvning af vipper (ca. 60 min)

499,-

Proceduren ved eyelash extentions

Vi gennemgår dine ønsker til fylde, længde og kurve. Du guides igennem de forskellige typer af vipper, og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse, og hvad de kan bære. Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nedre vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes, og påsætningen af eyelash extensions begynder. Én for én sættes der en extension på hver af dine egne naturlige vipper.

Efter ca. 2 timer (hvor det er helt okay at falde i søvn 😉), kan du se frem til at slå øjnene op, og se det smukke resultat. Et nyt sæt vipper indebærer, at der bliver påsat extensions på flest vipper muligt. For at beholde de smukke vipper anbefales en opfyldning ca. hver 3. uge. Grundet den enestående LASHBAR-teknik og med regelmæssige touch-ups, kan vipperne holdes på ubestemt tid.

Ønsker man sine eyelash extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel. Fjern aldrig selv dine eyelash extensions!

Husk:

Kom uden mascara. Selvom vi afrenser dine vipper grundigt inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeup-fjerner nedsætte holdbarheden.

Bemærk:

Dine nye påsatte eyelash extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for mest holdbar resultat. Der frarådes brug af olieindholdig øjenmakeup og makeup-fjerner, da det kan opløse limen.

Vi glæder os til at se dig 😊