Loading…

Om klinikken

VELKOMMEN

Dermadeluxe er en moderne resultatorienteret hudplejeklinik med en afslappet og hyggelig atmosfære i eksklusive omgivelser. Jeg tilbyder en bred vifte af professionelle behandlinger indenfor hudpleje og velvære.

Hos Dermadeluxe går jeg ikke på kompromis med kvaliteten. Mine produkter er nøje udvalgte, og til ansigtsbehandlingerne anvendes kun professionelle klinikprodukter fra Amazing Space. Serien er et hightech organisk sundhedskoncept bestående af multi-plejende produkter til ansigts & krop samt kosttilskud, og med et omfattende sortiment af videnskabeligt udviklede produkter i højeste kvalitet og koncentration, opnås hurtige og synlige resultater.

Hos mig er du altid i centrum, og din behandling skræddersys til netop dine ønsker og behov. Uanset om du vælger en luksuriøs ansigtsbehandling, at få lavet lækre vipper, en afstressende kropsmassage eller en af mine andre skønne behandlinger, så sørger jeg for at give dig en vidunderlig og afslappende oplevelse, fuld af forkælelse og velvære.

Jeg glæder mig til at se dig.

Image

Charlotte Lærkenfeldt
Lægeexam. kosmetolog

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv VIP-kunde!Få skønhedstips og eksklusive tilbud

Som VIP-kunde får du ekslusive tilbud, og vi holder dig opdateret inden for de nyeste beauty trends.