Loading…

Økologisk hudpleje – emerginC scientific organics

Skærmbillede 2014-08-25 kl. 22.34.44

Efterspørgslen efter økologiske hudplejeprodukter og salonbehandlinger er stigende. Der er i øjeblikket ikke mange økologiske mærker på markedet som virkelig gør en forskel. Producenterne af de fleste økologiske mærker har set sig tilfredse med at udvikle produkter med økologiske ingredienser. emerginC scientific organics har taget skridtet videre. Det er lykkedes at udvikle en økologisk hudplejeserie med yderst resultatorienterede ingredienser. Fokuset har været på hudfornyelse og anti-age.

emerginC scientific organics er (i lighed med de øvrige emerginC produkter) 100% naturlige, uden parabener, mineralske olier, kunstige farver og dufte, syntetiske konserveringsmidler og animalske ingredienser. Desuden kommer mindst 70% af de aktive ingredienser i scientific organics serien fra økologisk dyrkning.

Alger og tang ekstrakter, spirulina, kombucha, gojibær, druefrø, planter, stamceller fra gamaydruen, pycnogenol samt hvid- og grøn te er grundlaget for alle produkterne. Disse stoffer er rige på værdifulde mineraler, mineralsalte, vitaminer, sporstoffer, antioxidanter og aminosyrer. De højkoncentrerede doser gør, at produkterne virker effektivt på hudens cellefornyelse og anti-aldring

emerginC har ikke bare en positiv påvirkning på huden, men også på naturen. Derfor er emerginC partner for plant-it 2020, en non-profit organisation som planter træer for organisationer som ønsker at give noget tilbage til miljøet. For hvert solgte scientific organics produkt bliver et træ plantet.