Loading…

Bellápierre Cosmetics – eksklusivt mineral makeup

Skærmbillede 2014-08-26 kl. 10.47.08

BELLÀPIERRE COSMETICS er et af de førende brands indenfor eksklusiv og fashionabel mineral make up lavet på 100% rene og naturlige ingredienser.
Bellápierre Cosmetics har eksisteret siden 2005 og er et af de hurtigst voksende mineral kosmetik mærker i verden.
Produkterne er testet og anbefalet af dermatologer verden over og er desuden foretrukket af kendte sangerinder, skuespiller og makeup artister.

Et af hovedingredienserne i Bellápierres produkter er mica, som er et af de bedste og dyreste mineraler man kan tilføje kosmetik. Mica giver en flot dække og blendes naturligt og pænt ind i huden.
Sortimentet byder på løse og faste foundations, blushes og bronzers. Foundations forhandles i 10 forskellige farvevariationer, så det passer til alle hudtoner.

Derudover byder sortimentet på fantastiske Shimmer Powders i over 50 forskellige farvekombinationer, der passer til enhver lejlighed og kan bruges på utallige måder – kun fantasien sætter grænser.

Hver enkelt farve har tre forskellige effekter. Anvendes farverne ovenpå Bellápierre Make Up Base, opnås en mat effekt, blandes farverne med vand opnås en metallic effekt og anvendes de, som de er, opnås en smuk glitter effekt.

Selv om Bellápierre Cosmetics er 100% ren mineral kosmetik, bliver der ikke gået på kompromis med kvalitet eller holdbarhed. Produkterne har en fantastisk dække og blendes nemt ind i huden for et naturligt look uden at danne en “maske”.

Bellápierre Cosmetics indeholder ingen bosmuth, oxychloride, talkum, mineralske olier, demiticone eller andre potentielt skadelige fyldstoffer – kun 100% renhed.

bella