Loading…

Mandepakken – velvære til ham

Ansigtsbehandlinger, hårfjerning og velvære er ikke kun for kvinder! Mænd har også brug for at pleje deres hud og blive forkælet. Så hvad enten du har brug for en plejende ansigtsbehandling, en forskønnende voksbehandling eller en afstressende massage så har Dermadeluxe samlet en ”mande pakke” specielt udvalgt til mænd.

Klassisk ansigtsbehandling 595,-kr (60 min)
En velplejet hud giver dig velvære og et sundt udseende. Indeholder dobbelt afrensning, hudanalyse, eksfoliering, damp, dybderens, ansigtsmassage, maske, varmekompres samt afsluttende tilpassede cremer.

Anti-stress behandling 750,-kr (75min)
Denne luksuriøse behandling begynder med en afslappende rygmassage som løsner op for spændinger. Herefter får du en ansigtsbehandling som indeholder ansigtsmassage og samtidig tilføre huden glød og masser af fugt. Mens du ligger med masken får du fod- og håndmassage. Efter denne kongebehandling vil du føle dig som på ny.

Anti-stress rygmassage 295,-kr (30min)
Giv dig selv en bedre hverdag med massage der virker afstressende, lindre ryg, skuldre og nakkesmerter.

Anti-stress kropsmassage 550,- (60 min)
Behandlingen udføres med varm olie. De essentielle olier i massageolien virker stærkt beroligende på nervesystemet og har en dulmende aromacologisk virkning på krop og sjæl. Famnatastisk behandling hvis du er stresset eller har brug for forkælelse!

Dybderensende ryg-behandling 595,-kr (60 min)
Afrens, eksfoliering, damp, dybderens, 15 min. Massage,
maske og afsluttende creme.

Voks af ryg 395-kr (30 min)

Retning af bryn 125,- (15 min) 

Bliv VIP-kunde!Få skønhedstips og eksklusive tilbud

Som VIP-kunde får du ekslusive tilbud, og vi holder dig opdateret inden for de nyeste beauty trends.