Loading…

Eyelash extensions

Eyelashes
Slut med mascara og vippebukker! Med Eyelash Extensions kan du hver dag vågne op til smukke og fyldige vipper, der både ligner og føles som dine egne naturlige vipper. Vi benytter kun eksklusive vippeprodukter fra det internationale mærke BLINK, og din behandler er certificeret BLINK Lash Stylist, uddannet hos LASH BAR ACADEMY i København – herved er du sikret en top professionel behandling og et tilfredsstillende resultat.

Priser på single eyelash extensions:

SINGLE EYELASH EXTENSIONS:
Faux mink - Nyt sæt (ca. 2 timer) – 899,- kr.
Opfyldning small (ca. 2 uger fra sidste booking)  – 350,- kr.
Opfyldning medium (ca. 3. uger fra sidste booking)  – 450,- kr.
Opfyldning large (ca. 3-4 uger fra sidste booking) - 550,- kr.

AFTAGNING AF EYELASH EXTENSIONS:
Single Lash Extensions : 200,- kr.
Single Lash Extensions ifb. med nyt sæt - 150,- kr.

LASH LIFT:
Lash Lift - Semi-permanent buk af vipper (ca. 45 min) – 399,- kr.
Lash Lift inkl. farvning af øverste vipper (ca. 60 min) – 499,- kr.
Er eyelash extensions ikke noget for dig eller holder du en pause er Lash Lift den perfekte løsning. Lash lift er en semi-permanent af dine egne øjenvipper. Dine vipper får et smukt naturligt buk, hvilket betyder at du helt slipper for at bruge den manuelle vippebukker, der knækker og slider på din egne vipper. Et lash Lift holder 6-8 uger.

Proceduren ved eyelash extentions:

Vi gennemgår dine ønsker til fylde, længde og kurve. Du guides igennem de forskellige typer af vipper, og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære. Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nedre vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af eyelash extensions begynder. Én for én sættes der en extension på hver af dine egne naturlige vipper. Efter ca. 2 timer (hvor det er helt okay at falde i søvn ), kan du se frem til at slå øjnene op og se det smukke resultat. Et nyt sæt vipper indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper muligt. For at beholde de smukke vipper anbefales en opfyldning ca. hver 3. Uge. Grundet den enestående LASHBAR teknik og med regelmæssige touch-ups, kan vipperne holdes på ubestemt tid. Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel. FJERN ALDRIG SELV dine eyelash extensions!

HUSK: Kom uden mascara. Selvom vi afrenser dine vipper grundigt inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeup-fjerner nedsætte holdbarheden.

BEMÆRK: Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for mest holdbar resultat. Der frarådes brug af olieindholdig øjenmakeup og makeup-fjerner, da det kan opløse limen.

Bliv VIP-kunde!Få skønhedstips og eksklusive tilbud

Som VIP-kunde får du ekslusive tilbud, og vi holder dig opdateret inden for de nyeste beauty trends.