Loading…

Anti-stress

Trænger du til at komme ned i tempo og væk fra en stresset hverdag?
Vores Anti-stress behandlinger kombinerer velvære og sundhed og har til formål at give dig overskud og fornyet energi.
De forskellige behandlinger handler primært om at pleje og forkæle sig selv. Massagen er en blid, beroligende massage, hvor der masseres i opvarmet økologisk olie. Der bruges en kombination af flere teknikker, og i samspil med aromaterapeutiske dufte og afslappende musik i baggrunden er det rent velvære for krop og sjæl…

Anti-stress behandling 750,-kr (75min)
Denne behandling for ansigt og krop er toppen af forkælelse. Du forkæles først med en dejlig velkomst rygmassage som får dig ned i gear, herefter får du en ansigtsbehandling som indeholder ansigtsmassage og samtidig tilføre huden glød og masser af fugt. Mens du ligger med masken får du fod- og håndmassage. Efter behandlingen vil du føle dig som på ny.

Anti-stress rygmassage 295,-kr (30min)
Giv dig selv en bedre hverdag med massage der virker afstressende.
Wellness massage er en blidere form for massage med fokus på, at det skal være en dejlig oplevelse uden nogen form for smerter.

Anti-stress kropsmassage 550,- (60 min)
Klassisk kropsmassage for krop og sind. Afstresser kroppen og blødgører ømme muskler. Du bliver masseret med en opvarmet økologisk olie som tilføres kroppen med lange blide strøg der blødgører muskulaturen og efterlader dig total afslappet.

Bliv VIP-kunde!Få skønhedstips og eksklusive tilbud

Som VIP-kunde får du ekslusive tilbud, og vi holder dig opdateret inden for de nyeste beauty trends.